Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Τα παντα γύρω απο το Botox!!!Ότι θέλετε να ξέρετε αλλα φοβάστε να ρωτήσετε!!

Είναι η πιο δημοφιλής αισθητική θεραπεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι μόνο, αλλά το Botox συνεχίζει να εμπνέει φόβο και σύγχυση σε ορισμένες περιπτώσεις. Είναι σωστό για σας; Αυτό εξαρτάται από το γούστο σας, το πορτοφόλι σας, και την αντοχή σας στις βελόνες. Σας τα εξηγούμε όλα....

Προλαμβανει το ΒΟΤΟΧ τις ρυτίδες;
Σαφως. Το Botox(όπως και οι ανταγωνιστές του-
Dysport και Xeomin)είναι τοξίνες (highly purified) που μπορουν προσωρινά να διαγράψουν ή να μειώσουν τις οριζόντιες γραμμές στο μέτωπο, τις κάθετες γραμμές συνοφρυώματος, και το πόδι της χείνας.Οι ενέσεις χαλαρώνουν τους μύες που κάνουν συσπάσεις 100 φορές την ημέρα και που οδηγούν τελικά στην χάραξη γραμμών στο δέρμα.Το Botox μπορεί να σηκώσει τις γωνίες του στόματος που κάνουν ρυτίδες με την ηλικία,να εξομαλύνει την εμφάνιση σε ορισμένα πηγούνια, να απαλύνει τις γραμμές που δημιουργούνται απο το κάπνισμα γύρω από το στόμα, και να απαλύνει τις κάθετες ρυτίδες στο λαιμο.
Θα με κάνει το ΒΟΤΟΧ να νιώθω μουδιασμένη και να μοιάζω "παγωμένη"?

Δεν θα επηρεάσει τα νεύρα που προκαλούν αίσθηση, ή θα σας κάνει να αισθανθείτε μούδιασμα. Όταν χρησιμοποιείται σωστά, μπορεί να σηκώσει το φρύδι και να σας δώσει ένα ελκυστικό και ειλικρινες look. Αλλά εάν πάρα πολύ προιόν χρησιμοποιηθεί στην επικίνδυνη ζώνη-οι οριζόντιες γραμμές στο μέτωπο-μπορεί να φαίνεστε όπως ο Σποκ από το Star Trek.Γι 'αυτό είναι σημαντικό να πάτε σε έναν έμπειρο γιατρό ο οποίος μπορεί να κρίνει το μέγεθος των μυών σας και πόσο Botox θα χρειαστείτε.

Πονάει το ΒΟΤΟΧ?
 
Όπως και οι περισσότερες ενέσεις, το Botox μπορεί να είναι λίγο επώδυνο, ειδικά ανάμεσα στα φρύδια. Μερικοί γιατροί προσφέρουν τοπική αναισθησία δέκα λεπτά πριν από τη διαδικασία ή παγώνουν την περιοχή για να μουδιάσει. 
Εχει το BOTOX παρενέργειες;
 
Κάθε φάρμακο έχει παρενέργειες, και το Botox δεν αποτελεί εξαίρεση. Ευτυχώς, τείνουν να είναι λίγες και μικρής διάρκειας. Σε μια έως πέντε τοις εκατό των περιπτώσεων, μπορεί να υπάρξει ήπια πτώση των βλεφάρων ή των φρυδιών, που συνήθως υποχωρουν εντός δύο εβδομάδων, και μερικοί ασθενείς εμφανίζουν ελαφρές μελανιές.

Πόσο κοστίζει το ΒΟΤΟΧ?

Οι τιμές ποικίλλουν. Ο μέσος όρος είναι τα 400 ευρω ανά θεραπεία, αλλά έμπειροι γιατροί τείνουν να χρεώνουν περισσότερο. Οι τοξίνες έρχονται αφυδατωμένες και πρέπει να ανασυσταθουν, έτσι μερικοί γιατροί φαίνεται να μην χρησιμοποιούν αρκετες. Η ποιότητα του αποτελέσματος εξαρτάται πάντα από το ποιος είναι στην άλλη άκρη της βελόνας!!Ποιά ειναι η ιδανική ηλικία για να αρχίσω να χρησιμοποιω ΒΟΤΟΧ;

Δεν το χρειάζεστε αν δεν έχετε
ρυτίδες να κρύψετε. Εκτός από αυτό, ο ασθενής μπορεί να κάνει με ασφάλεια Botox κάθε φορά που ενοχλείται απο τις ρυτίδες του. Δεν υπάρχει θέμα με τη μακροχρόνια χρήση: Υπάρχουν ασθενείς που χρησιμοποιούν επανειλημμένα για πάνω από 20 χρόνια χωρίς κακές συνέπειες.


Πόσο καιρό διαρκει το BOTOX ;

Αυτό ποικίλλει από ασθενή σε ασθενή, αλλά τα καλά αποτέλεσματα συνήθως διαρκουν τρεισήμισι με τέσσερις μήνες.
 

Πού μπορώ να βρω έναν αξιόπιστο παροχέα;

Μπορείτε να επισκεφθείτε τις
ιστοσελίδες των κατασκευαστών- botoxcosmetic.com, dysportusa.com, και xeomin.com- για να βρείτε παρόχους στην περιοχή σας. Και ρωτήστε τους φίλους σας, αυτοί που παραδέχονται ότι χρησιμοποιούν. Για την καλύτερη θεραπεία, αναζητηστε γιατρους σε ακαδημαϊκά περιβάλλοντα ή αυτούς που έχουν γράψει γι 'αυτό το θέμα. Πρέπει να προσέχετε στην επιλογή του γιατρού σας για αυτο επιλέξτε σωστα!!

Θα καταλάβουν οι φίλοι μου ότι έκανα ΒΟΤΟΧ;

Ναι και όχι. Ένα καλό αποτέλεσμα θα σας κάνει να φαίνεστε πιο φρέσκια​​, πιο χαρούμενη, ίσως και νεότερη. Τα σημάδια του Botox που δείχνουν ότι έγινε κακή χρήση είναι ενα λείο και λαμπερό μέτωπο, ή αν το μέτωπο και το πόδι της χείνας  δεν κινούνται όταν γελάτε ή κλαίτε.

Τι μπορώ να περιμένω τη μέρα μετά το ΒΟΤΟΧ?

Όχι πολλα. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να δείχνουν σε μια-δυο μέρες και αναπτυσσονται σταδιακά κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων. Ορισμένοι πιστεύουν ότι το Dysport "κάθεται" ταχύτερα από ό, τι το Botox, αλλά δεν έχει αποδειχθεί σε καμία μελέτη. Οι ασθενείς που λαμβάνουν φάρμακα που περιέχουν ασπιρίνη ή μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα μπορούν να αναπτυξουν μελανιές. Οι ασθενείς μπορουν να φορέσουν μακιγιάζ αμέσως, αλλά θα πρέπει να αποφεύγονται οι μεγάλες προπονήσεις για 24 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Περιοδικα